Τρόποι αποστολής

1. Αποστολη σε όλη την Ελλάδα
Το κόστος για παραγγελίες μέχρι 149,99€ είναι 2,70€ μέχρι 2 κιλά, και επιπλέων 1,20€ για κάθε έξτρα κιλό. Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη απο τις εταιρείες courier, χρεώνεται 4,50€ μέχρι 2 κιλά, και επιπλέων 2,00€ για κάθε έξτρα κιλό. Η αντικαταβολή επιβαρύνεται με 2,00€ και ισχύει μόνο για αποστολές μέσω Courier. Συνεργαζόμαστε με την ACS και την Γενική Ταχυδρομική. Αγορές άνω των 150€ ευρώ και λιγότερο των 6 κιλών είναι  δωρεάν. Δέματα ογκομετρικά μεγάλα ή άνω το 10 κιλών δεν αποστέλλονται με Courier αλλά με μεταφορική κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης. Συνηθισμένος χρόνος παράδοσης των προϊόντων θα είναι από 1-7 εργάσιμες μέρες, μετά την αναχώρηση του δέματος από το κατάστημα μας, εκτός αν λόγοι ανωτέρας βίας (απεργίες κακοκαιρία, κ.α.) δεν επιτρέψουν την παράδοση και θα πρέπει να έρθουμε σε επικοινωνία για να καθορίσουμε νέα ημερομηνία παράδοσης. Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με Courier ή μεταφορική είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται μέχρι το πλησιέστρο κατάστημα courier ή μεταφορική. Οι χρόνοι παράδοσης ισχύουν εφόσον τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα.

2. Ρέθυμνο αυθημερόν παράδοση
Αυθημερόν οι ίδιοι μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα μας , σημαντικό όμως είναι να έχετε επικοινωνήσει πριν περάσετε ώστε να σας έχουμε ενημερώσει ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο κατάστημα μας. Η διεύθυνσή μας είναι ‘Ουλοφ Πάλμε 2, Ρέθυμνο. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα παράδοσης της παραγγελίας σας με δικό μας όχημα εάν κατοικείτε μέσα στην πόλη του Ρεθύμνου. Έξοδα μεταφοράς δεν ισχύουν για την πόλη του Ρεθύμνου εφόσον υπάρχει το εμπόρευμα στο αποθήκη μας στο Ρέθυμνο. Για εμπορεύματα που δεν υπάρχουν διαθέσιμα στο Ρέθυμνο ισχύει ο Τιμοκατάλογος μεταφορικών που αναφέρεται για την υπόλοιπη Ελλάδα. 

3. Αποστολές σε Κύπρο και εξωτερικό
Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με το ταχυδρομείο και δεν παραδίνονται με αντικαταβολή. Το κόστος αποστολής είναι κατόπιν συνεννόησης. Οι παραγγελίες παραδίδονται αφού έχει γίνει πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, paypal ή κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό.

4. Γενικά

  • Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.
  • Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει αναλυτικά στοιχεία της παραγγελίας σας. Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο.
  • Για αποστολές εκτός Ελλάδας, είναι πιθανό να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις από το τοπικό ταχυδρομείο της χώρας προορισμού, σύμφωνα με την πολιτική του εκάστοτε ταχυδρομείου. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε τέτοια επιβάρυνση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε, επικοινωνήστε με το τοπικό ταχυδρομείο της χώρας σας.
  • Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δέκα ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων.
  • Οι παραδόσεις των παραγγελιών γίνονται από Δευτέρα εώς Παρασκευή. Η παράδοση το Σάββατο έχει έξτρα χρέωση και πρέπει να μας το ζητήσετε εάν το επιθυμείτε.
  • Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
  • Σημειώσατε ότι επιστροφές προϊόντων που δεν υπήρχαν σε STOCK (ούτε στην αποθήκη μας αλλά ούτε και στην αντιπροσωπεία) και έγινε παραγγελία αποκλειστικά για εσάς δεν θα γίνονται δεκτές.
  • Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα κατά την μεταφορά(π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ.).